Behandlinger

Kiropraktikk er en behandlingsform som legger vekt på diagnostikk, forebygging og behandling av mekaniske problemer i muskel- og skjelettsystemet. De fleste forbinder kiropraktikk med ryggproblemer, men kiropraktorer er også trent i å sette diagnoser og behandle resten av skjelettsystemet i kroppen.

Vi på Holmlia Kiropraktor prøver å finne og behandle årsakene til problemet, ikke bare symptomene. Vi tilbyr god oppfølging og vil også gi deg råd om hva du selv kan gjøre for å komme fortere tilbake til normal hverdag. Dette har vist seg å gi bedre langsiktige resultater, og gjør at du som pasient kan føle deg trygg på at det vi gjør er riktig for deg.

Behandling hos kiropraktor består av kiropraktisk manipulasjon, triggerpunktbehandling, bløtvevsbehandling og trykkbølgebehandling. Kiropraktorer gir også veiledning om øvelser som kan gjøres hjemme.

Vårt mål er å gi deg den beste behandlingen for ditt problem. Derfor vil vi skreddersy en behandlingsplan som er spesielt tilpasset dine behov.

Kiropraktorer kan sykemelde i 12 uker samt henvise til spesialist, Røntgen, MR, Ultralyd om det skulle vise seg å være nødvendig.

Hva kiropraktoren hjelper deg med?

Ryggsmerte
Nakkesmerte
Stiv nakke
Korsrygg smerte
Isjias
Smerte mellom skulderblad
Fot/ankel/håndledd smerte

Skulder smerte
Hodepine
Krystallsyke (BPPV)
Svimmelhet
Knesmerte
Migrene

Armsmerte
Tennis albue
Brystsmerte
Kjevesmerter
Musearm
Idrettsskader

Kontakt oss i dag for bestilling av time